Jordis
Na naši stoprocentně stoprocentní čokoládu jsme použili kakaové boby ze čtyř destinací. Základ tvoří chuťově velmi živé boby z Mexika. Skvělým partnerem je vyzrálá chuť kakaa z...
22589
Doporučujeme
Bílou čokoládu jsme začali vyrábět hlavně na přání zákazníků. I tak jsme se ale úplně nedali. Posypali jsme ji silnou vrstvou kakaové drti, abychom čistou chuť kakaových bobů...
22588
Vždy jsme rádi spojovali neobvyklé a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem.
22594
Novinka
Tip
Doporučujeme
Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. U naší varianty jsme šetřili cukrem. Vzniká tak vyladěná čokoláda pro ty, na které je čistá tmavá chuťově příliš silná.
22586
Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu jsme použili kakaové boby z Jamajky,...
22595
K výrobě této čokolády jsme použili boby ze tří koutů Střední Ameriky. Vznikla tak vyvážená čokoláda s tóny tabáku a rumu. Navrch jsme pro ještě větší zábavu přidali kousky bobů...
22593
V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoříme ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň.
22591
Doporučujeme
Kombinace silné mléčné čokolády s naturální chutí kakaových bobů z Madagaskaru je pro většinu čokoholiků neodolatelná.
22583
Stránka 1 z 1 -
8 položek celkem